Sök
Close this search box.
/
/
Vinterförvaring

Vinterförvaring av båt

Utomhus | Varmhall | Kallhall | Välj själv servicenivå

Förvara din båt hos Wasa Yachts på vintern.

Hos Wasa Yachts kan du tryggt vinterförvara din båt. Vi erbjuder utomhus- eller inomhusförvaring i Kall- eller Varmhall för både stora och små båtar. Vi har kapacitet att ta emot båtar upp till 47 ton och 75 fot / 25 meter, och antalet båtar som vi förvarar ökar ständigt.

Vår varvsanläggning ligger nära Stockholm, både sjövägen och med bil, och vi kan även hjälpa till med transport av din båt från Stockholm till vårt varv i Södertälje.

Vi har en stor uppställningsyta på 25 000 kvadratmeter, både inomhus och utomhus, på ett inhägnat varvsområde som är kameraövervakat med livekameror kopplade till Securitas och väktare. Så du kan känna dig säker att din båt är i goda händer under vinterförvaringen.

Vi erbjuder också olika servicealternativ, från bas till fullservice, inklusive motorservice, frostskydd av motor och våta system, av- och påriggning, täckning och avtäckning, polering/vaxning av fribord och överbyggnad, samt bottenmålning. Vintersäsongen är också en bra tid för att göra reparationer eller installera ny utrustning på din båt, och vi kan hjälpa till med detta i vår verkstadshall.

Kontakta oss för mer information eller för att boka din vinterförvaring hos Wasa Yachts.

Utomhus

Utomhusplats kostar 420 kr/kvm. Ytan beräknas som Båtlängd x (Båtbredd + 0,5 m). I priset ingår torrsättning, bottentvätt, uppställning på varvets vagga / stöttor samt sjösättning. Minimidebitering är 20 kvm. Båt under 7,5 meter på egen trailer, specialpris 6000 kronor. Vid båtvikt över 10 ton tillkommer lyftavgift.

Wasa Yachts lyfter och förvarar din båt med masten på om Du så önskar.

Hos oss ingår alltid torrsättning, bottentvätt, uppställning i varvets vagga eller stöttor, förvaring och sjösättning. 

Inomhus

Wasa Yachts erbjuder inomhus förvaring både i Varmhall och Kallhall. 
Båtförvaring inomhus i kallhall kostar 750 kr/kvm och i varmhall 1 200 kr/kvm.
Kapaciteten byggs kontinuerligt ut med större och bättre hallar.

Välj själv servicenivå

Välj själv servicenivå! Från bas till fullservice. Fler och fler kunder låter oss ta hand om hela rustningen av båten. 

Tillval av service kan vara motorservice, frostskydd av motor (motorkonservering), frostskydd av toalett och andra våta system, av- och påriggning, täckning och avtäckning etc. Wasa Yachts täcker båtarna med krympplast, som återvinns. Självklart kan vi även hjälpa till med av- och påmastning.

Beställ också polering/vaxning av fribord och överbyggnad samt bottenmålning.

Under vintern när båten står på land har vi möjlighet att ta in båten i vår verkstadshall för att göra reparationer av allahanda slag, installera ny utrustning, polera fribord och däck samt behandla båtbotten. Kontakta oss för offert. Vi besiktigar gärna båten i samband med upptagningen. Vintersäsongen är också en bra tid för motorbyte. Begär offert och beställ!

Räkna på vad det skulle kosta att förvara din båt hos oss

Typ av förvaring *
Båtlängd i meter *
Båtbredd i Meter *
Ditt preliminära pris är:
0.00
  kr

Fyll i formuläret nedan för att skicka en förfrågan. Vi kommer att återkomma med tillgänglighet och pris för just ditt behov.

Information om din båt

Båtmodell *
Årsmodell *
Båttyp *
Djupgående *
Vikt i ton *
Botten sanerad från TBT? *

Information om dig

Namn *
Person/Org.-nummer
Postadress *
Postnummer *
Postort *
E-postadress *
Telefonnummer *
Ev meddelande / ytterliggare frågor

Vi har semesterstängt och öppnar igen den 7e augusti, inga Ordrar kommer att skickas innan detta datum och räkna med viss förlängd leveranstid även efter.