Sök
Close this search box.
/
Vi söker fler kollegor! Laminerare / Båtreparatör

Vi söker fler kollegor! Laminerare / Båtreparatör

Vi söker fler kollegor!

Wasa Yachts är ett väl etablerat båtvarv i Södertälje. Vi har byggt många fina segelbåtar både i Sverige och utomlands. Numera är vi ett fullservicevarv som jobbar med alla slags arbeten i framförallt fritidsbåtar. Vårt varv ligger i Halldalen på östra sidan av Södertälje kanal. Precis under Igelstabron till Södertälje Syd. Det är enkelt att ta sig hit med SL-buss från Östertälje om man vill åka kommunalt.

Wasa Yachts reparerar, vinterförvarar och hanterar alla typer av båtar upp till 70 fot och 47 ton, både segel- och motorbåtar. Vi utför också motorservice på alla typer av motorer.

Wasa Yachts är auktoriserad verkstad och återförsäljare för Volvo Penta, Yanmar och Suzuki samt ePropulsion el-utombordare.

Vi behöver nu bli flera!

Vi söker en laminerare / båtreparatör

Vi tänker oss att Du har flerårig erfarenhet ifrån att antingen reparera eller tillverka båtar i glasfiber.

Arbetet går ut på att reparera glasfiber- och gelcoatskador på båtar samt att arbeta med målning och övriga varvsuppgifter. Du blir en del av vårt team som hanterar båtskador och gör detta på ett professionellt sätt.

Du bör ha gymnasiebehörighet och är van vid att kommunicera och kan uttrycka dig flytande i tal och skrift både på svenska och/eller engelska.

Du är noggrann, strukturerad, stresstålig, initiativrik med stor ansvarskänsla och arbetsmoral samt gillar varierande och omväxlande arbete.

Gillar Du båtar och ser lösningar i stället för problem så finns stora möjligheter att utvecklas, verksamheten är i en expansiv fas

Tjänsten är på heltid mån-fredag 07:00-16:00, villkor enligt kollektivavtal med tjänstepension, arbetstidskonto, försäkringar etc. Lön efter erfarenhet!

Vi har även flextid & friskvårdsbidrag.

Tillträde efter överenskommelse

Vi tar emot och läser ansökningar löpande.

Skicka in ansökan med CV via e-post wasa@wasayachts.com, märk ansökan Laminerare.

Kontakta VD Tommy Planeryd om du önskar mer information om tjänsten.

Fler nyheter

SUZUKI VÅRKAMPANJ!

Vårkampanj på Suzuki utombordare 7/3 – 2/6 2024. Se prislista och skicka en offertförfrågan dirkekt. Offertförfrågan Prislista suzukimarin.se

Läs mer »

Julstängt

Under jul och mellandagarna håller vi stängt Den 22/12 stänger vi kl 16:00 och öppnar igen den 2/1, vi önskar alla kunder och leverantörer God

Läs mer »

GARMIN SPRING DEAL

KÖP EN UTVALD GARMIN-PLOTTER ELLER PANOPTIX OCH FÅ UPP TILL 4 000 SEK ATT HANDLA FÖR PÅ GARMIN.SE Då du köper och registrerar en ny GPSMAP®, ECHOMAP™

Läs mer »

Vi har semesterstängt och öppnar igen den 7e augusti, inga Ordrar kommer att skickas innan detta datum och räkna med viss förlängd leveranstid även efter.