Search
Close this search box.
/
SUZUKI

SUZUKI

Wasa Yachts är auktoriserad återförsäljare och serviceverkstad för Suzukis utombordsmotorer. 

Redan 1937 hade Michio Suzuki och brorsonen beslutat att tillverka bilar och motorcyklar. En prototyp till motorcykelmotorer togs fram det året.  Företaget växte och fick stora framgångar på både MC & bilsidan men 60-talet började man även planera att börja tillverka utombordare. Den första motorn såg sitt ljus 1965. 

Den var på 4hk.  Motorerna var av 2-taktstyp men redan 1997 lanserade man de första 4-taktarna. Suzuki bestämde sig tidigt för att satsa på 4-taktstekniken och utvecklingen av nya modeller satte hög fart och sedan 1998

Suzuki utombordare är idag tredje största märke på marknaden och omfattar ett komplett modellprogram från 2.5-350hk. Suzuki ligger idag i absolut framkant när det gäller teknik, prestanda och driftsäkerhet

Wasa Yachts säljer, installerar och servar motorer. Våra mekaniker utbildas kontinuerligt för att säkerställa en bra service.

Suzuki

Vårda Din Suzuki väl. Välj mellan vinterkonservering och motorservice 

I servicepaketet ingår

  • Byte av motorolja, oljefilter och växelhusolja
  • Smörjning av nipplar och propeller
  • Rengöring av bränslefilter
  • Ventiljustering
  • Kontroll av kylning, anoder och växlar
  • Provkörning

*vad som utförs avgörs från fall till fall enl. Tillverkarens serviceschema

Vi har semesterstängt och öppnar igen den 7e augusti, inga Ordrar kommer att skickas innan detta datum och räkna med viss förlängd leveranstid även efter.