Search
Close this search box.
/
/
Insurance repairs

Reparation av försäkringsskador

WASA YACHTS HAR SEDAN LÄNGE FÖRSÄKRINGSBOLAGENS OCH DERAS KUNDERS FÖRTROENDE ATT REPARERA BÅTSKADOR, HAVERI OCH GRUNDSTÖTNINGSSKADOR AV ALLA DE SLAG.

På Wasa Yachts har vi lång erfarenhet av att reparera båtskador. Vi kan hjälpa dig att hantera försäkringsärenden och reparera din båt om något oväntat skulle hända. Vår expertis sträcker sig från mindre skador till omfattande skador som kräver stora reparationer.

Vi har hanterat många olika skador under åren, från mindre reparationer på vattenskotrar till större projekt som att bygga nytt förskepp på en Wasa 38 efter en allvarlig kollision. Vi har även tillverkat och monterat stora delar av skrovsidan på en båt efter att den blivit påkörd av en ångbåt. Tack vare vår erfarenhet och expertis kunde båtarna repareras och segla igen som om inget hade hänt.

När det gäller skador på kölkbalkar och innerliner är det viktigt att ha en reparationsverkstad med rätt kunskap och erfarenhet. Dessa typer av skador kan vara svåra att reparera och om de inte görs på rätt sätt kan det leda till allvarliga problem i framtiden. På Wasa Yachts har vi lång erfarenhet av att reparera kölkbalkar och innerliner, och vi ser till att arbetet utförs på ett korrekt sätt.

Plastskador på båten kan vara svåra att undvika, särskilt om du ofta seglar i trånga farvatten eller utsätter båten för höga påfrestningar. Men oroa dig inte – på Wasa Yachts har vi lång erfarenhet av att hantera alla typer av plastskador, från små repor till stora hål i skrovet.

Vi använder oss av högkvalitativa material och avancerad teknik för att säkerställa att alla reparationer utförs på bästa möjliga sätt. Våra experter i laminering och gelcoat-reparationer har över 30 års erfarenhet av att reparera plastskador på båtar och har hjälpt många båtägare att få tillbaka sina båtar i toppskick.

Vi förstår att det kan vara stressande att hantera en skada på din båt, och vi vill hjälpa till så mycket som möjligt. Därför tar vi hand om försäkringsärenden och samarbetar med försäkringsbolag för att säkerställa att du får den bästa lösningen för din båt. Vi erbjuder även vinterförvaring av båtar på vårt inhägnade varvsområde, där båtarna är säkra och skyddade från väder och vind under de kalla månaderna.

Kontakta oss om du har drabbats av en båtskada eller behöver hjälp med försäkringsärenden. Använd gärna formuläret nedan. Vi lovar att göra vårt bästa för att hjälpa dig och din båt att komma tillbaka på vattnet igen.

Förfrågan försäkringsskada

Vi har semesterstängt och öppnar igen den 7e augusti, inga Ordrar kommer att skickas innan detta datum och räkna med viss förlängd leveranstid även efter.