Sök
Close this search box.
/
Jobba hos oss

Jobba hos oss

Som en del av vår expansion utav vårt varv så är vi ständigt på jakt efter engagerade och kvalificerade individer som delar vår passion för båtar. Hos oss finns det möjligheter att växa och utvecklas i en dynamisk arbetsmiljö.

Vi söker efter teammedlemmar som är dedikerade till att leverera högkvalitativa tjänster inom service och reparation av båtar. Om du delar vår entusiasm för maritimt arbete och har den kompetens som krävs, skulle vi vara glada att ha dig med oss.

Vi tror på att skapa en arbetskultur som främjar samarbete, högt i tak, flexibilitet och professionalism. Hos oss kommer du att ha möjlighet att arbeta med spännande projekt och utveckla dina färdigheter inom båtindustrin. Vi ser fram emot att välkomna nya talanger till vårt team och fortsätta växa tillsammans.

Om du är intresserad av att vara en del av vårt varv, vänligen skicka in ditt CV och ett personligt brev där du beskriver din erfarenhet och varför du tror att du skulle vara en bra tillgång för vårt team.

Tack för ditt intresse, och vi ser fram emot möjligheten att lära känna dig och utforska hur du kan bidra till vår gemensamma framgång.

Lediga tjänster

Vi söker fler kollegor! Laminerare / Båtreparatör

Sök spontant

Är du intresserad av att jobba hos oss och vill söka spontant. Fyll i dina uppgifter nedan så hör vi av oss.

Vi har semesterstängt och öppnar igen den 7e augusti, inga Ordrar kommer att skickas innan detta datum och räkna med viss förlängd leveranstid även efter.