Sök
Close this search box.
/
/
Motor- & Drevservice

Motor- & Drevservice

Var rädd om båtmotorn. Årlig service ökar livslängden och minskar risken för fel och haveri. På nyare motorer är det ett krav att utföra årlig motorservice för att garantin ska gälla. Wasa Yachts är auktoriserad serviceverkstad för VOLVO PENTA, YANMAR och Suzuki men servar även Mercury och Mercruiser m.fl.

Motorservice görs lämpligtvis varje höst i samband med torrsättning. Vid motorservice besiktar vi motorn okulärt. Ser till att den fungerar som den ska och byter ut oljor, filter mm. Vi konserverar även motorn om servicen görs vid upptagning för vintern. Det innebär att man skyddar motorn över vintern genom att köra igenom frostskyddsmedel.

Vi utför också drevservice och service av backslag.

Konservering av övriga system och toalettsystem

Frostskador är dyra. Därför är det viktigt att inför vintern att tömma vattensystemet samt konservera toalettsystemet för att undvika frysskador. Detta gäller även varmvattenberedare, vattenburen värme och blandare. Vill du inte göra det själv kan vi hjälpa dig med detta.

Boka motorservice

Auktorisationer

Vi har semesterstängt och öppnar igen den 7e augusti, inga Ordrar kommer att skickas innan detta datum och räkna med viss förlängd leveranstid även efter.