Sök
Close this search box.
/
/
Installation / Utrustning

Installation / Utrustning

Wasa Yachts har lång erfarenhet av att bygga båtar, den kunskapen har vi stor nytta av när vi skall installera ny utrustning på Din båt. Det är viktigt att funktionen och resultatet blir fullgott. Grejerna ska fungera väl långt efter att båten lämnat varvet. Vi håller oss uppdaterade och leverera den allra högsta kvalitén. När du anlitar oss får du inte bara Din produkt, du får också vår erfarenhet på över 40 år av båtbyggande och eget båtliv.

Wasa Yachts tar hela ansvaret, Dvs vi säljer utrustningen och installerar den. Bra för dig då vi tar hela garantiansvaret.

Utrustning som vi säljer och installerar ofta

Ankarspel, Badbryggor, Autopiloter, Navigationsinstrument, Vindinstrument Bogpropellrar, Värmare, Kylboxar, Varmvattenberedare, Toaletter med tank och däcksanslutning, Motorinstrument och mycket, mycket mera. Listan kan göras lång. Motorer är ett särskilt kapitel för sig. Vi är auktoriserade för flera fabrikat.

Kontakta oss

Vi har semesterstängt och öppnar igen den 7e augusti, inga Ordrar kommer att skickas innan detta datum och räkna med viss förlängd leveranstid även efter.